Medlemskap

Tycker du det är viktigt att värna om naturen i ditt närområde? Är du intresserad av natur- och miljöfrågor och vill du veta mera om allt det levande i naturen? Då är Boo Miljö- och Naturvänner en förening för dig.

Du är mycket välkommen att engagera dig i vår verksamhet. Din medverkan och insats behövs.

Du blir medlem genom att

  • Betala in årsavgiften på
    plusgiro 989883-4 eller
    bankgiro 825-2371.
  • Ange namn, adress och e-postadress vid inbetalningen.

Årsavgift

Enskilt medlemskap: 100 kronor

Familjemedlemskap: 150 kronor

Familjemedlemskap gäller för två vuxna som vill bli medlemmar och som är skrivna på samma adress. Ange bägges namn vid inbetalningen.

Barn och ungdomar under 18 år följer gratis med vuxen med enskilt medlemskap eller familjemedlemskap på våra aktiviteter.

Om medlemskapet

I ett medlemskap ingår fritt deltagande i föreningens alla programaktiviteter.

Skicka gärna din e-postadress till oss på boom@boonatur.se Förutom programutskicken 2 gånger per år, får du via e-post en påminnelse inför varje aktivitet och också information om eventuellt inställda aktiviteter.

Frågor?

Har du frågor, förslag eller kommentarer till styrelsen når du oss på  boom@boonatur.se

Det går också bra att kontakta medlemmar i styrelsen direkt. Du hittar kontaktuppgifter här.

Ta del av vår integritetspolicy »

Kungsfågeln är Sveriges minsta fågel.
Kungsfågeln fångad i kikarna, fågelmorgon i Ramsmora 2012. Boo-ledens oranga markering på granen. Martin Olgemar längst till vänster i bild guidade.

Varför är du medlem i Boo Miljö- och Naturvänner?

Helena Franzon:

”Trycket på våra grönområden i närområdet ökar och våra värdefulla naturområden minskar genom exploatering. Naturen är så viktig för vår folkhälsa. Här gör Boo Miljö- och Naturvänner nytta. De har till exempel inventerat den lilla tjärnen som ligger där jag bor. Så lärorikt att få ta del av de naturvärden som finns i närområdet.” 

Bengt Björkman:

”Jag är intresserad av natur och miljö och vill lära mig mer. Jag har deltagit i flera utflykter som till exempel fågelmorgon och svamputflykt samt på en del föredrag. Jag anser att föreningen har en kunskapsspridande och viktig roll i kampen för en hållbar livsmiljö för alla.”

Birgitta Wollin:

”Jag är med i Boo Miljö- och Naturvänner för att de värnar både om den lilla lokala miljön och den stora globala. Jag har varit med sen barnen var små. Jag minns när vi letade smådjur som såg ut som badringar i Svartpotten. Nu har mina barn kommit tillbaka med sina barn som letar ollonborrelarver. Det värmer ett farmorshjärta.”